ONTDEK de KUNST VAN ZUID,  Atelierroute in Amsterdam-Zuid. Manifestatie op 1 en 2 november 2014. Centrale expositie in het Joke Smit College in Amsterdam. Een aantal van mijn werken zijn te zien bij Galerie "S", Waldeck Pyrmontlaan 21.

 

Jullie zijn welkom van 6 oktober t/m 2 november 2014 in het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de Nieuwkoopse Plassen

Dorpsstraat 116 te Nieuwkoop voor de expositie "STRUCTUUR in de NATUUR". 

-          Een van mijn inspiratiebronnen is de natuur en oude verweerde  materialen

-          Ik verwonder mij over de rijke schakering schitterende kleuren die de natuur ons biedt en de organische structuren die je overal tegenkomt. De oude weggegooide materialen worden door de elementen van de natuur aangetast en krijgen een heel ander aanzien. 

Op 21 oktober ben ik zelf aanwezig van 12.00 tot 17.00 uur en is er gelegenheid om een ‘workshop mixed media’ van mij te volgen met materialen uit de natuur.(van 13.30 - 16.00 uur)

Je kunt je hiervoor opgeven bij Natuurmonumenten.  nm.nl/nieuwkoop of 0172520010   www.natuurmonumenten.nl/nieuwkoopseplassen

 

 

 

 Hierbij nodig ik jullie uit voor de opening "Collages, Assemblages & Objecten op zondag 21 september 2014 om 15.30 uur bij Galerie ' S'

Er wordt ter gelegenheid van deze expositie een boekje uitgegeven door de Galerie met het werk  wat tentoongesteld wordt met uitleg van de kunstenaar.

 

 

Mijn materieschilderij "The color of passion" is een van een serie van 6 werken van 30 x 30 cm  gemaakt met hout, gips en textielzeefdruk

 

 

 

Je kunt mij vinden op lokatienr.  20    De Populier, J.P. Thijsselaan 12

in het weekend van 20 en 21 september 2014 tijdens de jaarlijkse KUNSTROUTE in Aalsmeer.

Mijn atelier staat voor jullie open met koffie en koekjes en uiteraard NIEUW WERK waaronder een serie kleine werkjes.

Ik ben zelf aanwezig op zaterdag 20 september van 12.00 tot 17.00 uur en zondag 21 september tot 14.30 uur daarna neemt Ruben van der Meer "mijn stagiaire" het van mij over omdat ik een opening heb in Galerie `S`.

Op zaterdag om 16.00 uur geef ik een demonstratie 'Schilderen met gemengde technieken', zoals ik dat ook tijdens mijn workshops doe, die op 18 oktober weer beginnen.

Er is tevens werk te zien van 10 gastexposanten van de VAK o.a. beelden, sieraden, keramiek en schilderijen.

 

De hele maand augustus is mijn schilderij  "Being Sunny - Feeling Sunny - Seeing Sunny Amstelveen" te zien in de Kunstuitleen van Amstelveen.  Deze expositie is onderdeel van de Kunstroute van april t/m september 2014 met als thema "Zo zie ik Amstelveen".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Opening Centrale Expositie samen met Femke bij Talent First, Westerstraat 187

 

Open Ateliers Jordaan!! De tweejaarlijkse Kunstroute in de Jordaan in het centrum van Amsterdam. Het thema van de Centrale Expositie  is "Geld". Mijn schilderij dat ik hiervoor heb gemaakt heet "Zwemmen in het geld", leuke toekomstmuziek vind ik.

Van 30 mei, 31 mei en 1 juni 2014 zijn mijn werken te zien in het Claverhuis, Elandsgracht 70 van 12 tot 18 uur. 


 

Van 17 mei t/m 12 juni 2014 exposeer ik,  met een aantal van mijn grote abstracte werken en schilderijen gemaakt met de Kozo techniek,  in het fraaie Hotel Pulitzer,  Prinsengracht 315 - 331 in Amsterdam. Een 17e + 18e eeuws  gebouw, bestaande uit 25 grachtenpanden.Zaterdag 19 april 2014 om 16.00 uur Expositie in de " Bajes", Ouderkerkerlaan 1-2 in het Oude Dorp van Amstelveen,  geopend door Claudio Mancinelli en Rogier van Hagen.

Een schitterend pand omgetoverd tot een mooie expositieruimte. De tentoonstelling is te zien van 19 april t/m 4 mei van 11 tot 5 uur. 

 

Afbeelding op vlag 


"Being Sunny - Feeling Sunny - Seeing Sunny AMSTELVEEN"

Afbeelding vlag in de Dorpsstraat Amstelveen 

Opening van de Kunstroute Amstelveen op do. 17 april 2014 in museum Jan van der Togt, verricht door de voorzitter van de Stichting Kunstroute Amstelveen oud wethouder cultuur Rien Alink. Daarna met de aanwezigen wordt de route gelopen; van museum Jan van der Togt naar het Cobra museum. Oa. met de VAK leden Annette van Waaijen, Yvonne Kieft, Doortje de Haan, Jet Naftaniel, Neely Schaap, Tjits van der Kooij, Astrid Stoffels, Sunny Neeter

 

EXPOSITIE TOT HALF APRIL 2014 

In Brasserie Lairesse - hetzelfde pand als Hotel Memphis –

hangen een aantal van mijn schilderijen in een schitterende

ruimte waar je ook nog eens lekker kunt eten .

Hier staat de liefde voor eten, drinken  en aandacht voor de gast voorop.

Een Franse keuken met een knipoog naar Zuid Europa en Azië.